Natten til søndag den 30. august fik Klovtoft Maskinstation besøg af tyve, som stjal Case IH antenner og terminaler.

Hos Klovtoft Maskinstation fik man søndag formiddag den 31. august en ubehagelig overraskelse, da man åbnede ind til maskinstations maskinhus. Tyve havde i nattens løb stjålet tre AFS 700 terminaler sam to GPS-antenner - alle fra Case IH-traktorer.

- Det er virkelig irriterende. Man går og bliver rigtig gal, over der har været ubrudte gæster i maskinhuset, fortæller Jens Ove Hansen, indehaver af Klovtoft Maskinstation.

Han fortæller, at fremgangsmåden har været lig med det der er sket hos Skamstrup Maskinstation og efterfølgende hos Gads Maskinstation, natten efter.

- Tyvene har kun været i de traktorer, som stod i maskinhuset og var lukket af, de maskiner som stod udenfor er ikke rørt, forklarer Jens Ove Hansen, som også gør opmærksom på, at den sønderjyske maskinstation nær Rødekro har lys-sensorer udendøres.

Afspil igen

Læs mere

Luk annonce

Tyvene har stjålet fra to Puma-traktorer og én Magnum-traktor.

- Den knækstyret Quadrac har tyvene ikke været i, og her sidder der da også en ældre EZ Trimble-anlæg, og den var måske ikke så interesant for dem.

Ligesom i lignende tyverier har tyvene her ikke fået controllerne med i kampens hede, og Jens Ove Hansen frygter derfor, at tyvene kommer tilbage, når de opdager, at de mangler noget til at få autostyringen til at fungere på andre traktorer.

rich-media-1
Dette syn mødte blandt andet Klovtoft Maskinstation søndag morgen. Foto: Rasmus Gad.