Nyheder

Første Bednar Omega såmaskine solgt i Danmark

4. mar. | Indrykket af Maskinhandler Indkøbsringen A/S

Fra udvikling til slutsalg – MI har været med i hele processen.

Del artiklen:

I forbindelse med Maskinhandler Indkøbsringens (MI) åbent hus arrangement i januar, blev der givet endeligt håndslag på salget af den første Bednar Omega FL 6000 Disc såmaskine i Danmark. Såmaskinen er solgt af J. Hundahl i Thisted.

For to år siden havde vi hos Maskinhandler Indkøbsringen (MI) besøg af to udviklingsfolk fra Bednar. Vi besøgte en række større landbrug og maskinstationer og spurgte ind til ønsker og krav til deres næste såmaskine. Ud af dette kom der en liste med 35 ønsker hvor størstedelen af disse er tilgængelige på den nye Bednar såmaskine. ”Det har været meget spændende og lærerigt, at være med i udviklingen af denne såmaskine, og det er altid spændende at se slutresultat både design og arbejdsmæssigt” udtaler Christian Korsholm, salgskonsulent hos MI. 

Agritechnica overbeviste

På Agritechnica 2019 besøgte Jens Asbøl Pedersen, driftsleder på Kærgaarden ved Nibe, Bednar-standen og fandt den nye Bednar Omega såmaskine interessant. Interessen skyldtes blandt andet, at såmaskinen var udstyret med nærmest alt i ekstraudstyr, heriblandt 12,5 cm rækkeafstand med parallelogram, lamelplanke og pakkerhjul i front. 

Efterfølgende havde Jens Asbøl Pedersen en dialog med Per Haugaard Sørensen, som ejer Kærgaarden, omkring såmaskinen og de fordele han kunne se ved lige netop denne såmaskine. Jens og Per tog kontakt til Jens Juhl Christensen hos J. Hundahl og fik et tilbud. Makkerparret valgte at købe MI’s demomaskine fra 2019, som ligeledes havde en stor udstyrspakke. Den pågældende demomaskine er blandt andet udstyret med Alfa Drill frøsåmaskine, som de på nuværende tidspunkt ikke har behov for, men som de på sigt ser et stort potentiale i, eftersom udlæg og efterafgrøder kommer til at fylde mere og mere i deres markdrift. 

MI ser stort potentiale i såmaskinen 

Hos MI ser vi et stort potentiale i denne såmaskine, da danske landmænd generelt godt kan lide et højt udstyrsniveau. ”Vi har tre siders afkrydsning i prislisten så landmanden kan få udstyret sin maskine lige præcis som han ønsker den, - om det er 12,5 cm eller 16,7 cm i rækkeafstand med parallelogram eller om det er lamelplanke, pakkehjul eller sporløsner i front på maskinen”, uddyber Christian Korsholm, salgskonsulent hos MI. ”En anden fordel for MI er, at når maskinen ankommer til Vejle så er alt udstyret fabriksmonteret og derved skal vi ikke bruge en masse ressourcer på montering og specialløsninger”, afslutter Christian Korsholm. 


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame