Nyheder

Vejen til fossilfrit landbrug

20. apr. | Indrykket af New Holland Agriculture

Den nyeste motor- og brændstofteknologi fra New Holland

Del artiklen:

De nyeste motorer fra New Hollands motorafdeling, der hedder FPT (Fiat Power Train), overholder Stage V i de europæiske normer for udledning af udstødningsgasser. 

Stage V motorerne i alle T6 og T7 traktorer er godkendt til at køre på HVO Syntetisk Diesel, der er den fossile diesel overlegen på flere områder. HVO Syntetisk Diesel er et fossilfrit alternativ, som ikke alene nedbringer CO2 udledningen, men samtidig bidrager til bedre arbejds- og nærmiljø, med en mere ren og effektiv forbrænding, samt et højere cetantal (tændvillighed), som giver ekstra kraft til motoren.

Med andre ord kan traktoren formindske udledningen – alene ved skifte til HVO100 Syntetisk Diesel. Der kræves ikke nyt materiel eller yderlige investeringer i tilpasning af motor – HVO 100% Syntetisk Diesel fungerer i alle Stage V dieselmotorer på T6 og T7 traktorer.

Samarbejde med Biofuel Express

I Skandinavien samarbejder New Holland med Biofuel Express, som er Skandinaviens førende specialist og største distributør af biobrændstoffer. De har som én af pionererne inden for branchen over 10 års erfaring med konvertering af flåder til fossilfri drift. De har erfaring med at levere fossilfri brændstof til busser, lastbiler, landbrug, renovation mm.

Sammen tilbyder New Holland og Biofuel Express altså fremtidens motorteknik og fremtidens, fossilfrie brændstof: Klar til at reducere udledningen af udstødningsgasser allerede i morgen.

New Holland traktorer og HVO diesel

Alle New Holland T6 og T7 serie traktorer med Stage V emissionsteknologi er godkendt til HVO syntetisk diesel.

KORT OM HVO SYNTETISK DIESEL:

Fossilfri diesel – fremstillet af affald og rester

• CO2 reduktion på op til 90%

• Højere cetantal (70-90) som betyder flere kræfter til motoren og mere effektiv og nemmere koldstart

• Reducerer motorens lydniveau (dB)

• Lugtfri – indeholder hverken svovl, ilt, kvælstof eller aromatiske forbindelser

• Overlegne kuldeegenskaber – ned til -32 °C


Om Biofuel Express:

Biofuel Express er Skandinaviens førende specialist og største distributør af biobrændstoffer, og har som en af pionererne inden for branchen over 10 års erfaring med konvertering af flåder til fossilfri drift. Kunderne er både busser, lastbiler, landbrug, renovation mv., med både direkte levering (bulk) eller via stationsnetværk i Sverige.

Biofuel Express har opbygget langsigtede partnerskaber med verdens førende biobrændstof producenter, bl.a. finske Neste som er verdens førende producent af HVO, og netop kåret til verdens 3. mest bæredygtige virksomhed. 

Biofuel Express tilbyder levering af HVO palletanke med 1.000 liter HVO diesel, og hvis man har behov for f.eks. 5.000 liter eller mere ad gangen, så er det også muligt at få en tankbil ud, der kan påfylde HVO diesel på eksisterende tanke.

Vil du læse mere om HVO diesel og hvad Biofuel Express tilbyder, så kan du læse mere på deres hjemmeside. Du kan også se den interaktive brochure med mere information.Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame