Nyheder

Ny T8 GENESIS – Stage V

28. apr. | Indrykket af New Holland Agriculture

Snart vil de første enheder være at se på danske marker

Del artiklen:


Motoren i den nye T8, den brændstofbesparende 6 cylindrede Cursor 9 med en volumen på 8,7 liter, er udstyret med det vedligeholdelsesfrie efterbehandlingssystem ECOBlue™ HI-eSCR2 for overholdelse af de nye Stage V emissionsbestemmelser. Effekten ligger på samme høje niveau som Tier4B modellerne, og det vil sige hele 435 hk max til rådighed med EPM (Engine Power Management / Effektstyring) i den største  model, T8.435. Den nye T8 Genesis består fortsat af serierne Auto Command (CVT) og Ultra Command (Fuld Powershift).

NY KABINE

T8 Genesis har en helt ny kabine. Det vil blandt andet sige 4 stolper for maksimalt udsyn, og samtidig er der mulighed for flere kameraer, hvor standardudstyret er ét i front og ét bag. Dermed kan man holde godt øje med redskaber og alt dét, der foregår omkring traktoren under arbejdet. Der er kommet et InfoView™ display på konsollen lige over rattet med div. driftsinfo såsom hastighed, motoromdrejninger, tankniveau mm.

Og så er de primære kontrolfunktioner og betjeningselementer samlet i det nye SideWinder™ Ultra armlæn. Her sidder også den nye intuitive Android-baserede IntelliView™ 12 skærm, hvorfra næsten alle traktorens funktioner kan indstilles og programmeres. Chaufføren sidder yderst komfortabelt i et sædeudvalg, der omfatter ventilation og avanceret affjedringsteknologi.

PLM INTELLIGENCE

Den nye T8 Genesis introduceres med PLM (Precision Land Management). Det betyder intelligent styring, som giver kunder og forhandlere nye muligheder for at optimere brug og minimere stilstandstid. Avanceret konnektivitet mellem traktoren, føreren, driftslederen og forhandleren gør det muligt for alle at følge vigtige driftsparametre, indstillinger og systemopdateringer. Et eksempel er funktionen IntelliView™ Connect der giver fjernadgang til IntelliView™ 12 skærmen for visning af realtidsdata for maksimering af produktivitet og driftstid.

I Danmark kommer T8 Genesis som standard med avanceret telematik-pakke, et års abonnement samt 4G modem. Samtidig bliver MyNewHolland portalen og den nye App yderligere integreret for let adgang til support og information. T8 Genesis er i øvrigt forberedt til Autostyring/GPS med mulighed for tilvalg af forskellige autostyringspakker efter kundens behov for præcision.


New Holland T8 Genesis Auto Command™ og Ultra Command™

Model                                             Nominel effekt | Maks. effekt | Maks. EPM

T8.350 Auto og Ultra Command         280                  315                351

T8.380 Auto og Ultra Command         311                  347                381

T8.410 Auto og Ultra Command         340                  374                409

T8.435 Auto Command                       380                  417                435


Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame