Nyheder

Danbred etablerer datterselskab i Tyskland

30. apr. | Indrykket af DANBRED

DanBred etablerer et nyt datterselskab i Tyskland, DanBred GmbH, pr. 1. maj, 2020.

Del artiklen:

DanBred etablerer et nyt datterselskab i Tyskland, DanBred GmbH, pr. 1. maj, 2020. Med etableringen af datterselskabet i Tyskland vil DanBred sikre en kontinuerlig levering af avlsdyr til det tyske marked og samtidig bevare en klar DanBred-identitet og -profil i landet, samt være bedre rustet til at servicere kunderne på det tyske marked med en lang række serviceløsninger. Siden det nye DanBred så dagens lys i slutningen af 2017, har virksomheden fokuseret på at skabe og konsolidere en stærk struktur med kundeorientrede datterselskaber og agenter over hele Europa.

Thomas Muurmann Henriksen, administrerende direktør i DanBred, udtaler: “Tyskland er et nøglemarked for os, og vi ser et enormt potentiale i landet. Med etableringen af DanBred GmbH styrker vi vores position og tilstedeværelse lokalt, så vi bedre kan levere både genetikprodukter og serviceløsninger til gavn for vores kunder.”

Etableringen af det tyske datterselskab er sket i samarbejde med den mangeårige DanBred-agent Fenker & Hellebusch og vil sikre vækst, kontinuitet og en solid forståelse for, hvordan det tyske marked fungerer.

“Vi er meget glade for, at vi går sammen med Fenker & Hellebusch”, fortsætter Thomas Muurmann Henriksen. “Vores samarbejde går mere end 25 år tilbage, og vi ser frem til, at vi nu fortsætter og udvider samarbejdet. Summen af Fenker & Hellebusch og DanBreds viden om det tyske marked vil være uvurderlig i forhold til at supportere lokale kunder med en uovertruffen service, og vi ser frem til at hjælpe mange flere tyske svineproducenter med at opleve, hvad DanBred kan gøre for dem”, siger Thomas Muurmann Henriksen.

 

Om DanBred

DanBred P/S er et førende internationalt svineavlsselskab, der sigter mod at være den foretrukne leverandør af genetikprodukter og serviceløsninger til kommercielle svineproducenter verden over. DanBred P/S er ejet af Landbrug & Fødevarer, Danish Agro og det tidligere DanBred International A/S (nu Holdingselskabet DBI A/S). DanBred er fortsat eneejer af det danske avls- og genetikprogram DanAvl.

For yderligere information, kontakt venligst

Peter Thomsen

Regional Sales Manager, EU

29 29 94 64

PTH@danbred.com


OBS! Når du gemmer kommentaren vil du modtage en mail med et link til aktivering. Din kommentar vil først blive vist når du har aktiveret den. Din email adresse vil selvfølgelig ikke blive vist!

Hold en god tone

Undgå personlige angreb og indlæg af markedsføringsmæssig karakter i kommentarerne.
Brug kun links i kommentarerne, såfremt det er relevant.

OBS.: Debatten modereres af portalens redaktion. Trusler, injurier eller andre lovstridige indlæg fjernes konsekvent.


Tak for din kommentar!

Vi er dog ikke helt færdige endnu. Vi har sendt dig en mail med et link til aktivering af din kommentar. Først når du har brugt linket vil din kommentar blive synlig på hjemmesiden.

Har du ikke fået en mail i løbet af 10 minutter kan det være fordi din mail service har frasorteret den som spam.

Udvalgte PARTNERS

Udvalgte PARTNERS produkter

reklame